Rezumate

Cronicile familiei Kane- Umbra șarpelui (vol. 3)

În doar trei zile Apocalipsa se va dezlănțui și Aphopis va înghiți soarele, cufundând lumea în întuneric. Karter și Sadie Kane au fost puși față în față cu cea mai mare provocare a lor dintotdeauna: aceea de a-l opri pe șarpe să distrugă lumea. Dar pentru asta ei trebuie să ia Sulul Înfrângerii lui Aphopis, însă ultimul exemplar tocmai ce a fost distrus de armatele șarpelui, așa că le mai rămâne o singură soluție- umbra lui Aphopis trebuie legată cu un blestem străvechi și extrem de periculos pe care doar fantoma celui mai de temut magician din toate timpurile îl cunoaște, Setne. Dar până la victorie frații Kane și mica lor armată mai au multe de înfruntat.

Ma’at-ul este pe cale să se destrame şi numai distrugerea șarpelui ar face ca răul să dispară pentru totdeauna. Dar dacă frații se încred în temuta fantumă, au foarte puține șanse de supraviețuire, deoarece Setne a păcălit și capturat chiar zei, așa că unor magicieni le-ar face felul cu ușurință. Pe lângă astea, Carter trebuie să devină faraon și să-i unească pe zei și magicieni deoarece Ra nu mai este faraonul și războinicul de odinioară. După ce a fost trezit, a rămas un bătrân senil căruia îi plac prăjiturelele și zebrele. Așa că adevăratul Ra a luat-o ca gazdă pe Zia, prietena lui Carter, pe care el a salvat-o de la Nisipurile Roșii.

Și Sadie are problemele ei deoarece Walt e mai aproape ca oricând de moarte și un singur lucru l-ar putea ține în viață- găzduirea lui Anubis, zeul morților, cel de are se îndrăgostise Sadie. Poate vă gândiți că e bine că ambii băieți pe care îi place se vor contopi în unul, dar Sadie este devastată și nu mai știe ce să înțeleagă.

Un comentariu la “Cronicile familiei Kane- Umbra șarpelui (vol. 3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *