Rezumate

Cronicile familiei Kane- Tronul de foc (vol. 2)

Tronul de foc

Aventurile fraților Carter și Sadie Kane continuă într-un ritm și mai alert în a doua carte a acestei serii, după ce se răspândește vestea că șarpele Aphopis, Stăpânul Haosului, va scăpa din temnița lui și va distruge lumea, înghițind soarele, adică pe Ra.

Cei doi frați vor trebui să navigheze prin Duat și să îl trezească pe Ra pentru a pune din nou în scenă eterna luptă dintre bine și rău. Dar pentru asta, trebuie să călătorească prin toată lumea în căutarea celor trei părți ale Cărții lui Ra și, în același timp, Carter trebuie să-și găsească iubirea, pe Zia, care e ascunsă undeva departe.

Că veni vorba de iubire, ar fi bine să aflați că Sadie s-a îndrăgostit de Anubis, zeul morților, și de un învățăcel pe care în antrenează, Walt, care e pe moarte. Ce deprimant! Îi place de zeul morților și de un tip pe moarte, deoarece strămoșii lui Walt au fost blestemați cu un blestem inevitabil care s-a transmis din generație în generție, și Walt este o țintă a acestuia.

De parcă nu era de ajuns, Lictorul-Șef al Casei Vieții, adică conducătorul tuturor magicienilor din lume și totodtă cel mai puternic nu este de acord ca magicienii să lucreze împreună cu zeii, iar cei doi frați asta făceau, așa că l-a angajat pe al treiea cel mai puternic magician, Vladimir Menkișov, să îi vâneze și să îi scoată din joc, așa că Vlad decide să se ocupe personal de frați și să trimită o armată care să-i distrugă pe Amos Kane și pe ceilalți învățăcei pe care familia Kane îi antrenează. Pe lângă toate aceste necazuri, frații Kane trebuie să-i apere pe învățăcei și să găsească cele trei părți ale Cărții lui Ra și să îl trezească pe Stăpânul Soarelui în mai puțin de 5 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *