Idei

Cărțile

Probabil mulți dintre voi vă gândiți: Ce sunt cărțile? La ce ne ajută? Majoritatea lor sunt științifico-fantastice și nu ne ajută la mare lucru decât dacă vrem să ne pierdem vremea. Mai bine stăm frumos tolăniți în pat și ne jucăm niște jocuri pe telefon decât să citim.

Ei bine, chiar dacă mulți oameni cred asta, nu este adevărat. Cărțile sunt niște adevărate comori, niște prieteni care așteaptă să fie descoperiți de voi, să fie îngrijite, citite, iubite. Poate vă gândiți că aceste cărți au cam multe pretenții, dar în comparație cu noi, ele par niște îngeri care nu au nimic de comentat, ci doar ascultă și se supun.

Prin intermediul cărților puteți afla mult mai multe decât credeți, puteți deveni mai deștepți, învățați cum să vă exprimați mai bine și, în plus, ele au mult umor, un limbaj pe înțelesul tuturor și sunt pline de acțiune.

Eu de exemplu, atunci când citesc o carte, mă simt mai bine, e ca și cum mi-ar da un re-fresh și îmi înbunează ziua. Așa că vă recomand să citiți cât mai mult sau, dacă citiți mai puțin, măcar să citiți ca să înțelegeți mai bine cartea.

5 comentarii la “Cărțile

    1. Lena, depinde ce stil de cărți preferi. Dacă preferi cărțile de aventură, mister și comedie, îți recomand seria Percy Jackson și Olimpienii care are 5 cărți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *