Cronicile familiei Kane- Umbra șarpelui (vol. 3)

Posted Un comentariuPublicat în Rezumate

În doar trei zile Apocalipsa se va dezlănțui și Aphopis va înghiți soarele, cufundând lumea în întuneric. Karter și Sadie Kane au fost puși față în față cu cea mai mare provocare a lor dintotdeauna: aceea de a-l opri pe șarpe să distrugă lumea. Dar pentru asta ei trebuie să ia Sulul Înfrângerii lui Aphopis, însă ultimul exemplar tocmai ce a fost distrus de armatele șarpelui, așa că le mai rămâne o singură soluție- umbra lui Aphopis trebuie legată cu un blestem străvechi și extrem de periculos pe care doar fantoma celui mai de temut magician din toate timpurile îl cunoaște, Setne. Dar până la victorie frații Kane și mica lor armată mai au multe de înfruntat.

(mai mult…)

Cronicile familiei Kane- Tronul de foc (vol. 2)

Posted Lasă un comentariuPublicat în Rezumate
Tronul de foc

Aventurile fraților Carter și Sadie Kane continuă într-un ritm și mai alert în a doua carte a acestei serii, după ce se răspândește vestea că șarpele Aphopis, Stăpânul Haosului, va scăpa din temnița lui și va distruge lumea, înghițind soarele, adică pe Ra.

Cei doi frați vor trebui să navigheze prin Duat și să îl trezească pe Ra pentru a pune din nou în scenă eterna luptă dintre bine și rău. Dar pentru asta, trebuie să călătorească prin toată lumea în căutarea celor trei părți ale Cărții lui Ra și, în același timp, Carter trebuie să-și găsească iubirea, pe Zia, care e ascunsă undeva departe.

(mai mult…)

Cronicile familiei Kane- Piramida Roșie (vol. 1)

Posted Un comentariuPublicat în Rezumate
Piramida roșie

În această carte este vorba despre o familie formată din trei membri, tatăl Julius Kane, fiul Carter Kane de 14 ani și sora Sadie Kane de 12 ani.

După moartea mamei lor cei doi copii au fost separați; Carter călătorea cu tatăl său arheolog prin lume și Sadie a rămas în Londra cu bunicii. Viața lui Carter era una tare zbuciumată și neclară iar tatăl său devenea mai misterios pe zi ce trece.

Într-o zi tatăl și fiul au venit la Londra să o viziteze pe Sadie, însă de acolo lucrurile au luat o întorsătură urâtă. Ei au mers la un muzeu să studieze un artefact în ajunul Crăciunului pentru a face un experiment care a eșuat, iar copiii au fost nevoiți să fugă pentru a scăpa cu viață.

(mai mult…)